vineri, 28 decembrie 2012

ANUL VECHI CU IMPLINIRI ANUL NOU CU BUCURII

           Acum la sfarsit de an punem in balanta tot ce am realizat sau am esuat in 2012 , ce vise sau dorinte am reusit sa implinim noua sau celor dragi sau ce vise si dorinte au fost spulberate odata cu trecerea timpului .
         http://blogpiticul.wordpress.com/2012/12/28/lista-de-sfarsit-de-an/  
         Pe aceasta pagina veti gasi o mica lista cu 12 lucruri  care vi s-au intamplat in acest an . Este ceva interesant care va poate ajuta sa va puneti dorintele pentru anul ce va veni . In randurile de mai jos o vom completa si noi ( mami si micul print ) dar acum vreau sa va spun ceva despre Craciunul care tocmai a trecut . Ne-am distrat de minune iar pentru prima oara Marius Gabriel s-a bucurat de oraselul copiilor organizat in fiecare an de primaria Vaslui . Poate a mai crescut , poate a inceput sa inteleaga mai bine ce e in jurul lui nu stiu inca dar esential este ca s-a bucurat de aceste clipe petrecute cu toata familia in parc .
       Mos Craciun a venit vreo trei zile la rand iar Marius nu mai putea de bucurie vazand cadourile primite , chiar acum astept sa se trezeasca sa desfacem cadoul de la Mosul din Slobozia . Au fost 3 zile de sarbatoare , bucurie si veselie la noi in casa , mai ales ca sunt si bunicii langa noi . Singurul regret este ca tusa Mariana  a fost cu noi doar prin intermediul internetului .
       Iata in continuare lista nostra :
 
1. Cea mai mare bucurie din anul 2012rasul cristalin al copilului meu

2. Un moment de neuitat :  Marius a stat cateva clipe singur in fund

3. O dorință împlinită:  cumpararea pamantului pentru casa

4. Un vis (încă) neîmplinit: constructia casei

5. O tristețe: nu ma simt iubita si am uitat cum e sa iubesti

6. Un regret: nu impart bucuriile si tristetile cu sotul meu

7. Cea mai mare realizare din anul 2012: operatia lui Marius Gabriel

8. Un om pe care l-ai cunoscut și care te-a inspirat: Sunt multe persoane pe care le-am cunoscut in acest an dar as vrea sa mentionez o persoana a carui credinta in Dumnezeu si a carui bunatate m-au facut sa cred ca intradevar minunile si oamenii buni exista . Se numeste Adela iar in jurul ei nu gasesti decat bunatate si cuvinte frumoase

9. Un loc nou pe care l-ai descoperit și te-a fermecat: Casa Harului de la Varmaga

10. Un prieten drag care ți-a fost aproape:  Oana e singura prietena care e tot timpul acolo cand am nevoie de orice , chiar si doar pentru o vorba buna

11. Un cuvânt care descrie cel mai bine anul 2012 pentru tine: tristete

12. O amintire din acest an pe care o vei păstra mereu în gând: tabara la Varmaga din aprilie

       Pozele cu Marius Gabriel bucurandu-se de cadourile primite le gasiti pe pagina lui de facebook Pentru Marius Micul Print .
       Va multumim ca ati fost alaturi de noi in acest an si va asteptam cu noutati in noul an . Aceasta este urarea noastra pentru toti prietenii si cei care ne-au fost alaturi chiar si cu un simplu gand :

Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!
   

1 comments:

kioansorin spunea...

Diana sa iti ajute Dumnezeu sa ai mai multe impliniri!.

Trimiteți un comentariu