marți, 25 septembrie 2012

SUS ... TOT MAI SUS

      Cam asa era melodia cântată de Moga şi care mie îmi place pentru ca întru-un fel îţi spune sa fii atent la copiii tai ca nu ştii cum si unde pot ajunge , trebuie doar voinţă . Marius-Gabriel este plin de voinţă dar problemele de sănătate nu-i dau voie sa facă ceea ce îşi doreşte .
      Micului meu prinţ i s-a mai oferit o şansa către vindecare prin operaţia de miofibrotomie subcutanata pe etape care se efectueaza de către doctori ruşi prin metoda profesorului Ulzibat la Chişinău . Marius este programat pentru operaţie în data de 20 noiembrie 2012 .
      Prin aceasta operaţie am putea rezolva mai multe probleme cum ar fi salivaţia abundenta , subluxatia de şold si sperăm sa îşi poată tine capul sau măcar sa îl putem pune în şezut fără frica ca îi putem provoca vreo ruptură .  Operaţia costa 1850 euro din care am plătit avans 100 euro deci trebuie sa mai dăm 1750 euro .   Aceasta suma de bani este singurul impediment în rezolvarea multor probleme de sănătate pentru Marius .   Facem apel către toate persoanele binevoitoare care ne pot ajuta sa strângem aceasta suma până în noiembrie .

scrisoarea de programare
      
    

0 comments:

Trimiteți un comentariu