joi, 26 iulie 2012

NOI EXPERIENTE

        


Mă pregăteam sa jumulesc puiul

        De ceva timp mami si tati mă tot duc întru-un loc pe care nu l-am mai văzut dar îmi place ca are multe chestii noi . Nu ştiu ce sunt acelea dar scot sunete ciudate si amuzante , iar mie îmi place asa mult sa mă joc cu ele .  Tati si mami le tin si eu mă joc . Cand ajung acasă sunt asa obosit ca abia mai pot sa mănanc . Mami îmi tot povesteste ca aici o sa stăm noi candva , cand o sa avem bani si o sa-mi facă un parc numai pentru mine cu multe jucărele si cu mulţi copii care vor veni sa ne jucăm împreună .
        Acum mă supără tare o măsea care nu vrea sa iasă odată si sa mă lase sa dorm liniştit iar mama e asa supărată ca eu scancesc într-una si sunt mofturos , nu vreau papa , nu vreau lapte nici somn , nimic doar sa mă tina mami în braţe .

Ce mă enervează !!

    Ieri mi-a cumpărat mami ceva sa încerce sa facă gimnastică cum făcea domnul Victor la 1 Mai cu mine dar eu nu vreau ca mă tine de cap si nu îmi place . De ceva timp mami e supărată ca nu ne ajung banii pentru terapii si îmi trebuie si un carut nou , se gandeste  dacă ne programează operaţia de miofibrotomie în noiembrie de unde facem rost de 2000 euro si nu prea mai zambeste . A făcut un apel pe
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173586&nm=AM-NEVOIE-DE-VOI dar pentru moment nimeni nu ne-a băgat în seama . Poate se gandeste cineva si la noi si ne susţine .
Dacă as întinde mana cum trebuie ce i-as facece gălăgie fac !!


După asa zi trebuie sa stau puţin


.

2 comments:

Cati spunea...

Diana, ai citit regulamentul acesta de pe forumul DespreCopii?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99019&nm=Ce-trebuie-sa-fac-ca-sa-propun-un-caz-nou
Sa stii ca multa lume se gandeste la Marius si prin rugaciune si credinta, totul va fi posibil!

dyana spunea...

Multumim Cati ,stiu ca multa lume se gandeste la noi , cateodata mai sunt si eu suparata .

Trimiteți un comentariu