luni, 19 martie 2012

PRIMA ZI DE GRADINITA

    Astazi  19.03.2012 Marius-Gabriel a facut un pas mare pentru dezvoltarea sa : a mers pentru prima oara la gradinita . Cum era de asteptat nu a ramas singur ci a stat si mami cu el . Cand am intrat acolo Marius a facut niste ochi mari si se uita in jur ca unde e el de sunt asa multi copii  .
      Mi-a scos Dumnezeu in cale niste doamne foarte rabdatoare. Marius nu este singurul copil cu probleme de acolo iar ele incerca sa le ofere cat mai multe clipe de bucurie si sa-i integreze cat mai mult in jocurile si activitatile pe care le fac. Chiar ma gandeam , privind copii , odata ajunsi acolo nici nu iti dai seama ca unii copii sunt cu dizabilitati . Ceilalti copii se joaca cu ei ca si cum ar fi totul normal.
    Doamna directoare Mihaela a spus ca trebuie sa il invat sa stea singur pentru a se dezvolta mai usor si a incerca el sa faca singur unele lucruri . Pana la Sfintele Sarbatori de Pasti trebuie sa ste singur in carut . Acum ma rog sa imi dea Dumnezeu forta sa-l dezvat de stat in brate si de alintatura pentru ca daca reusesc asta si ne primeste la gradinita permanent s-ar dezvolta mult mai repede.
   Dumnezeu sa ne ajute sa mergem mai departe si sa reusim ce ne-am propus.
      


     Mai vreau sa adaug cateva ganduri bune si pentru prietena noastra Raisa Maria care e plecata in Mexic sa faca transplant cu celule stem. Nu uita ca ne rugam pentru tine si asteptam sa te intorci cu rezultate bine si sa ne impartasesti bucuria ta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu